Головна » 2023 » Серпень » 2 » На виступі Сердючки помітили Аллу Пугачову, - "відривалася" під "Russia goodbye"

На виступі Сердючки помітили Аллу Пугачову, - "відривалася" під "Russia goodbye"

Примадонна відвідала фестиваль разом з чоловіком і Андрієм Макаревичем.

Кілька днів тому у Юрмалі "відгримів" фестиваль Лайми Вайкуле, на якому з'явилися деякі українські зірки. Серед них був і Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки. Він вийшов на сцену з піснею "Dancing Lasha Tumbai", в якій ще багато років тому росіяни почули для себе "послання" - "Russia goodbye".

На виступі Сердючки помітили, зокрема, Аллу Пугачову і Максима Галкіна. Вони сиділи в глядацькому залі поруч з артистом Андрієм Макаревичем, чия дружина все зняла на відео.

Можна помітити, що Галкіну і Пугачовій подобався виступ Данилка. Вони посміхалися і щось активно обговорювали. Однак той факт, що Примадонна "відривалася" під Сердючку, звичайно ж обурив росіян.

Вони почали писати, що Пугачова "остаточно відреклася" від рф, адже веселилася під пісні українців. Особливу увагу росіяни приділили фразі "Russia goodbye".

Втім, таких коментарів набагато менше за позитивних. Багато користувачів хвалять Сердючку і дякують Пугачовій за те, що вона підтримала фестиваль Вайкуле.

Нагадаємо, на цьому ж фестивалю Галкін здивував мережу несподіваним дуетом з Вайкуле. І поки він співав на очах у здивованої публіки, Пугачова весело танцювала.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-08-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1460

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]