Головна » 2018 » Лютий » 16 » На Закарпатті на "приватному кордоні" знесли вишки контрабандиста "Докі"

На Закарпатті на "приватному кордоні" знесли вишки контрабандиста "Докі"

Про «масштабний наступ» на злочинну схему з «приватизованим» кордоном на Закарпатті рапортує військова прокуратура.

Як повідомив у Фейсбук військовий прокурор Олег Сенюк, сьогодні було знесено 2 приватні спостережні вишки вздовж лінії державного кордону України, які контрабандисти використовували для нагляду за рухами прикордонників.

З його слів, в рамках розслідування кримінального провадження проти одіозного контрабандиста під кличкою «Докі», спецоперацію успішно провели військові прокурори Західного регіону України.

Останній підозрюється в організації заволодіння у групі із службовими особами Держземагентства в Закарпатській області через підставних осіб землями прикордонної смуги. Через це з державної власності вибуло понад 130 га зазначених земельних ділянок.

На сьогодні слідство триває. Крім того, встановлюється причетність інших осіб до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

За словами прокурора, у ближчий час обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Нещодавно Мukachevo.net повідомляло, що кконтрабандист Докі вийшов під заставу, а екс-очільниці геокадастру Берегівщини продовжили домашній арешт.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-02-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1649

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]