Головна » 2020 » Лютий » 12 » На Закарпатті погоджено підозру екс-голові Держгеокадастру - незаконна передача земель

На Закарпатті погоджено підозру екс-голові Держгеокадастру - незаконна передача земель

Незаконна передача земель: на Закарпатті погоджено підозру екс-голові Держгеокадастру

У ході досудового розслідування встановлено, що колишня очільниця Держгеокадастру в Закарпатській області за попередньою змовою із місцевим державним кадастровим реєстратором, протиправно передали у приватну власність майже 6 га земель лісового фонду на Тячівщині.

Прокуратура погодила підозру ексголові Держгеокадастру на Закарпатті у незаконній передачі 6 га земель лісового фонду Брустурянського лісгоспу.

Йдеться про земельні ділянки державного підприємства «Брустурянське ЛМГ», які розміщені в межах лісового фонду Плайського лісництва.

Як попередньо встановлено прокурорами Тячівської місцевої прокуратури спільно із співробітниками Тячівського МРВ УСБУ в Закарпатській області, підозрювана разом зі спільником, упродовж лютого-липня 2019 року, внесли завідомо недостовірну інформацію до офіційних документів. У подальшому, на їх підставі вказані землі було передано у приватну власність 4 місцевим мешканцям для ведення особистого селянського господарства.

За погодженням процесуального прокурора 12 лютого колишній чиновниці та державному кадастровому реєстратору в Тячівському районі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.364 (зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення).

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Тячівська місцева прокуратура забезпечує процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1488

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]