Головна » 2019 » Березень » 29 » Над стратегією розвитку міста розпочав роботу Хуст

Над стратегією розвитку міста розпочав роботу Хуст

  Хуст розпочав роботу над стратегією розвитку міста

27 березня відбулося перше засідання робочої групи з розробки стратегії. На засіданні був присутній міський голова Володимир Кащук, який зазначив, що зараз місто розвивається дуже інтенсивними темпами

Протягом останніх років у місті реалізували багато різних проектів. На 2019 рік також заплановано реалізувати кілька інфраструктурних проектів. Зокрема, відремонтувати вулицю Львівську, вартість робіт становитиме приблизно 82 мільйонів гривень. Крім того планується відкриття гіпермаркету «Епіцентр», в якому буде працевлаштовано близько 150 людей. Він зазначив, що розробка стратегії розвитку є дуже важливою для того, щоб місто правильно розподіляло свої ресурси, визначало пріоритети та розвивалося ще інтенсивніше.

В ході засідання робоча група розглянула питання методології розробки стратегії, визначила етапи планування, ознайомилася з успішними прикладами розроблених стратегій, які вже діють у Закарпатських містах та ОТГ.  Крім того, ознайомилися з анкетами для опитування мешканців, бізнесменів, обговорили початок проведення соціально-економічного аналізу.

В травні або червні відбудеться наступне засідання, на якому буде проведений SWOT-аналіз та презентоване бачення розвитку громади, повідомляє Закарпатський ЦРМС.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1556

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]