Головна » 2016 » Листопад » 20 » Найчастіше новообраний президент США грає самого себе - добірка всіх кіноролей Трампа. ВІДЕО

Найчастіше новообраний президент США грає самого себе - добірка всіх кіноролей Трампа. ВІДЕО

З'явився ролик, що представляє глядачам усі кіно- і телероботи Дональда Трампа. У його акторській фільмографії 20 ролей.

Найчастіше Трамп з'являється на екрані в епізодичній ролі самого себе. У новообраного президента США є зірка на Алеї слави в американському Голлівуді.

Трамп зіграв в епізоді фільму "Один вдома-2" з американським актором Маколеєм Калкіним у головній ролі. Головний герой Кевін зустрічає бізнесмена в готелі "Плаза" і запитує, де тут хол. Трамп, що є власником цього закладу, вказує дорогу хлопчикові. Цей епізод став основою для багатьох фотожаб в інтернеті. На картинці з кадром фільму писали: "Трамп звісно, не ідеал, але й Клінтон дорогу Кевіну не показала".

У серіалі "Принц із Беверлі-Гіллз", який зробив знаменитим Вілла Сміта, не раз з'являлися публічні персони. Дональд Трамп зіграв у 25-й серії 4-го сезону. За сюжетом, він хотів купити будинок, у якому жила сім'я головного героя.

Серіал "Непередбачувана Сьюзан" передрік перемогу Трампа на президентських виборах ще в 1990-х. Дія серіалу відбувалося в редакції вигаданого журналу. В одній серії герої вирішили зробити сенсаційну обкладинку і надрукували на ній фото Трампа з написом: "Наш наступний президент?"

Дональд Трамп також засвітився у серіалі "Секс у великому місті". Одна з головних героїнь, Саманта, у 2-му сезоні закрутила інтрижку з багатим дідком, який обдаровував її дорогими подарунками. Уперше Саманта бачить майбутнього коханця за одним столиком із Трампом.

У комедії "Зразковий самець" Трамп у супроводі дружини Меланії з'являється на кілька секунд. Також Дональд Трамп зіграв у таких фільмах і серіалах, як "Привиди цього не роблять", "Знаменитість", "Мармелад", "Любов з повідомленням" і багатьох інших. Останнім на сьогодні фільмом за участю Трампа є "Ужасвін" 2011 року.

У комедії 2016 року "Брати з Грімсбі" є сцена із зараженням Дональда Трампа СНІДом. У фіналі фільму є момент, коли карикатурний Деніел Редкліфф гине від кулі і частинка його зараженої крові відлітає прямо в рот Трампу. Таким чином політик стає носієм вірусу. У титрах творці фільму вказали, що сам Трамп у фільмі не знімався - його "вмонтували" у фільм, і що політик не хворий на СНІД.

Нагадаємо, що республіканця Дональда Трампа обрали 45-м президентом Сполучених Штатів Америки. Трамп отримав 276 голосів виборців і здобув перемогу у свого опонента від Демократичної партії Хілларі Клінтон.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1865

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]