Головна » 2019 » Червень » 27 » Направлено до суду справу щодо організованої злочинної групи

Направлено до суду справу щодо організованої злочинної групи

  Справу щодо організованої злочинної групи направлено до суду

Співробітники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції викрили організовану злочинну групу (надалі ОЗГ), у складі 5 громадян, які організували на території Тячівського району діяльність мережі гральних закладів. Заклади маскували свою діяльність під вивісками державних лотерей, деякі працювали за закритими дверима без жодних вивісок та ознак роботи.

В межах провадження було задокументовано протиправну діяльність та встановлено організаторів нелегального бізнесу та інших учасників, що забезпечували цілодобове функціонування гральних закладів.

Під час проведення санкціонованих обшуків було вилучено 86 одиниць комп’ютерної техніки, 36,4 тисяч гривень, 750 Євро, та 1500 доларів США, документацію та «чорнові записи».

28 березня, слідчі слідчого управління ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області оголосили про підозру 5 учасникам ОЗГ.

Відносно 4 учасників ОЗГ обвинувальний акт направлено до суду, а відносно ще одного активного учасника 20.06.2019 виділено матеріали в окреме кримінальне провадження, у зв’язку з його розшуком. Їм інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

27 червня 2019 року обвинувальний акт направлено до Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

Національна поліція України
Департамент захисту економіки Національної поліції України
Поліція Закарпатської області


За матеріалами: Новини сьогодні
27-06-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1489

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]