Головна » 2019 » Червень » 14 » Навчання в університетах та поліцеальних школах Польщі

Навчання в університетах та поліцеальних школах Польщі

Більшість роботодавців зацікавлена брати на роботу практично підготовлених, ініціативних та цілеспрямованих молодих людей. Освіта у даному випадку відіграє головну роль. Зараз у абітурієнтів є значно більше можливостей для вибору найкращого університету. Можна обирати і із закордонних навчальних закладів. Для прикладу, найбільш популярнім зараз є навчання в Польщі https://mojaedukacja.com/. Про перспективи такого навчання ми розповімо у нашій статті більш детально. Один з важливих моментів – вибір хорошого ВНЗ Польщі для українців. Адже хочеться навчатися у престижному закладі, який пропонує якісну освіту за помірну ціну. Що стосується старших людей, то для них є змога вступити до поліцеальних шкіл у Польщі. Ми також більш детально розповімо про те, кого навчають такі школи, на що спрямоване таке навчання та скільки воно буде тривати.

Переваги навчання в Польщі

Безумовно, високу якість освіти можна впевнено поставити на перше місце. У країнах, які входять до ЄС, освіта спрямована на поєднання теорії та практики. Це дуже важливий момент, адже роботодавці перш за все хочуть бачити практично підготовлених працівників, а не молодь, яку після закінчення університету потрібно знову навчати. Саме тому нахил на практичну підготовку – ще одна суттєва перевага навчання в ЄС, у тому числі й у Польщі.

Сучасне обладнання для проведення лабораторних занять, найновіша комп’ютерна техніка та мультимедійне забезпечення – всі ці аспекти дозволяють підготувати найкращих фахівців. Значну увагу приділяють проходженню практики та стажуванням під час навчання в польських університетах. Таким чином, випускники отримають комплексну освіту, яка ідеально поєднує теорію та практику, що так цінують роботодавці європейських, та й українських компаній.

Варто сказати, що система освіти в Польщі максимально подібна на нашу, відрізняється хіба що кількість семестрів в університетах, яку потрібно провчитися, але загалом навчання триває 5 років. Літні канікули в польських університетах також довші, та тривають до 1 жовтня. Це хороша можливість для студентів підзаробити коштів на кишенькові витрати або ж оплатити навчання.

Вступ до університету або поліцеальної школи в Польщі

Щоб обрати найкращий університет, зверніть увагу на рейтинг польських ВНЗ. Зараз можна вступити на магістратуру в Польщі на англійській мові. Це прекрасна змога отримати не лише якісну освіту, але й досконало володіти термінологією за спеціальністю. Це дозволить влаштуватися в найпрестижніші компанії Європи.

Багатьом цікаво, кого навчають поліцеальні школи в Польщі https://mojaedukacja.com/policealni-shkoly. Такі школи спрямовані на навчання не тільки молоді, але й дорослих, а за своєю суттю є чимось на зразок технікумів, адже навчатися тут треба 1-3 роки, тривалість буде залежати від спеціальності. Освіту тут можна отримати безкоштовно, в тому числі й українцям. Тут можна навчатися на ветеринара, зубного техніка, помічника стоматолога, фармацевта, реабілітолога та ін. Є різні типи шкіл – не тільки денні, а й вечірні. Завдяки такому навчанню в Польщі можна отримати фах, а потім влаштуватися на роботу за кордоном і отримати гідну заробітну плату. Завжди можна повернутися на батьківщину та реалізувати свої навички тут, влаштувавшись по найму, або ж відкрити власний бізнес.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-06-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1622

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]