Головна » 2023 » Травень » 5 » Назвав головних коханців путіна ексагент кдб

Назвав головних коханців путіна ексагент кдб

За словами колишнього агента кдб Сергія Жирнова, у російського диктатора путіна є дуже багато слабкостей, про які майже ніхто не знає.

Одна з них — це його пристрасть до чоловіків.

Жирнов стверджує, що в очільника кремля було чимало коханців, один з них — колишній президент рф дмитро медведєв.

У путіна були відомі коханці

Як стверджує колишній співробітник кдб, російського диктатора ніколи не цікавили жінки. У володимира путіна була інтимна "дружба" з відомим музикантом сергієм ролдугіним.

Коли ролдугін пішов служити в армію, путін приїжджав на своєму запорожці в частину, ролдугін перелізав через стіну казарми, вони сідали в авто, ганяли по Ленінграду, співали пісень. Там була чудова романтика, – зауважив Жирнов.

Ба більше, коли майбутній очільник кремля навчився у москві, повертаючись до Ленінграда, коли його дружина Людмила була вагітною, він не з нею спілкувався, а розважався з ролдугіним.

За словами ексагента кдб, саме тому путіна не взяли в розвідку.

Був також випадок, коли диктатору не сподобалося, що якісь люди сприйняли їх подружньою парою, він поліз у бійку, йому зламали руку, усе це закінчилося міліцією та дійшло до москви.

В результаті путіну відмовили.

Це один з варіантів, там ще достатньо. До прикладу, з дмитром мєдвєдєвим, якого путін завербував, коли той був молоденьким викладачем. Чим вони там займалися – ми не знаємо. Але чомусь саме цьому мєдвєдєву путін довірив гріти собі трон з 2008 по 2012 рік, – натякнув на інтимний зв’язок між двома президентами рф Сергій Жирнов.

Навіщо путіну аліна кабаєва

За словами експерта, для російського диктатора кабаєва – це просто "гаманець", адже саме на неї очільник кремля записав величезну кількість нерухомості й грошей. З іншого боку – це прикриття, бо в нього ж інша слабкість – він не лише з дорослими хлопчиками гуляє, а й цілує пупки незнайомим хлопчикам на площах росії.

По законодавству це підпадає під ознаки педофілії. Коли він поцілував пупок хлопчику Нікіті у кремлі – виникла кабаєва, – нагадав Жирнов.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1318

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]