Головна » 2015 » Липень » 5 » Не нехтувати фінансовою підтримкою МВФ Яресько ще раз просить депутатів

Не нехтувати фінансовою підтримкою МВФ Яресько ще раз просить депутатів

Міністр фінансів Наталія Яресько закликала депутатів проголосувати наступного тижня за три закону і один законопроект заради продовження співпраці з МВФ. Вона нагадала, що затримка в ухваленні цих законів піддає ризику фінансову підтримку України на суму 3 млрд доларів.

Про це міністр фінансів написала в Твіттері.

"Ми не можемо нехтувати фінансовою підтримкою, якої так потребує український народ в часи тяжкої економічної кризи", - написала Яресько.

Зокрема, мова йде про закон № 2045-а щодо системи гарантування вкладів фізичних осіб, що значно посилить захист вкладів громадян України, законі № 2956 про механізми впливу на підприємства-боржники "Нафтогазу України", що має посилити дисципліну юридичних осіб щодо сплати заборгованості за спожиті енергетичні ресурси, і законі № 2873 щодо уточнення підслідності Національного антикорупційного бюро.

Яресько також написала, що треба прийняти і проект закону, необхідного для розблокування фінансування з боку Світового банку, - проект закону № 2029-а про регулювання у сфері комунальних послуг.

Раніше міністр заявила, що Верховна Рада поставила під загрозу отримання Україною фінансової підтримки в обсязі 3 млрд дол.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1927

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]