Головна » 2015 » Жовтень » 31 » Незабутня зустріч з першим космонавтом України Леонідом Каденюком відбулася уТячеві

Незабутня зустріч з першим космонавтом України Леонідом Каденюком відбулася уТячеві

Закарпатська громадська ор­ганізація «Рада з екологічної без­пеки» стала організатором цікавої зустрічі в районному Будинку культури представників громади м.Тячів з виданими людьми Укра­їни, яким небайдуже питання май­бутнього нашого краю.

Оплесками зустріли першого космонавта, Героя України Лео­ніда Каденюка. На зустрічі були присутні надзвичайний посол України в Угорщині – Ткач Д., ака­демік української Академії наук – Єговкін В.

Головною метою цієї зустрічі стало питання «Різнобіч­ний погляд на аспекти вирішення екологічних проблем Закарпаття». Кожен із доповідачів звертав увагу присутніх на відповідальність за все, що робиться на землі, за по­рядок і чистоту довкілля.

З цікавістю слухали присутні унікальну людину – Леоніда Каде­нюка, котрий побував у космосі і з ви­соти побачив нашу прекрасну планету Земля та перейнявся її проблемами.

Спокійний, зосереджений на важливих питаннях екології, Леонід Каде­нюк розповів про свій пер­ший політ в космос, який відбувся 19 листопада 1997 року на кораблі «Колумбія» і тривав 15 діб. Земля з космосу вразила космонавта своєю красою, багатством кольо­рів і величністю. Але він зрозумів і те, що планета потребує допо­моги.

На завершення зустрічі гості залишили бажаю­чим свої автографи, відповіли на численні запитання та сфотогра­фувалися на згадку.

Всі хто був присутній на цій зустрічі назавжди запам’ятають скромну, інтелігентну людину – першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка і його прості та зрозумілі для всіх слова: «Став перед собою високу мету і наполегливо йди до неї! Робити все для того, щоб наше Закар­паття було ще прекраснішим і вабило до себе гостей з усього світу».

Т.М. Деяк, бібліотекар Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11053

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]