Головна » 2015 » Серпень » 2 » Ноги закарпатської контрабанди ростуть на Сумщині

Ноги закарпатської контрабанди ростуть на Сумщині

В Закарпатті нещодавно затримали вантаж контрабандних цигарок. Заховані були у вагоні з паливними брикетами.

http://www.ukrinform.ua/…/kilkasot_yashchikiv_kontrabandnih…

Замитнювали вагон на митному пості “Шостка”. Прізвища митників відомі. Постачальник брикетів (читай цигарок) – фірма “Гільдія груп”, м.Шостка, вул.Леніна 36-а, код ОКПО 38209113.

Директор підприємства, він же один із засновників, входить до кола друзів Чмиря, Молотка, Пиліпейка. Кажуть, що це взагалі не його підприємство, а вище зазначених осіб.

Перший, екс-губер часів Яника, другий нардеп-бізнесмен (регіони, Воля Народу), третій шосткинський підприємець, штурман машини Чмиря на ралі сина Януковича.

Ті самі митники, що митнили цей вантаж виявляється регулярно митнили вантажі саме цієї фірми. Нагадаю, прокурорський нагляд за митницею здійснює заступник прокурора Сумської області Сергій Маслюк.

Кум одночасно і Молотка і Чмиря. Маслюк, до речі, на минулому тижні повіз свої документи в Генеральну прокуратуру на перепризначення заступником прокурора області.

Депутат ВР Ланьо, із Закарпаття, якого підозрюють у контрабанді цигарок є так само як і шосткинський Молоток, у фракції “Воля Народу”. Як вам асоціації.


Oleg Medunitsya


За матеріалами: Новини сьогодні
02-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1968

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]