Головна » 2014 » Квітень » 21 » Нові зміни на митницях Закарпаття

Нові зміни на митницях Закарпаття

 В Україні сьогодні офіційно опублікований закон № 1200 -VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо усунення окремих невідповідностей норм законодавства». Закон опублікований в газеті «Голос України ».
Даний закон передбачає внесення змін до податкового законодавства України для усунення правових колізій у зв'язку з прийняттям закону «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні ».

Так, закон встановлює, що імпорт товарів для юридичних та фізичних осіб, який перевищує 150 євро обкладається митом. Товари вартістю від 150 євро до 10 тис. євро, які переміщуються в поштових та експрес- відправленнях на адресу фізичних осіб, обкладаються митом за єдиною ставкою 10 % їх вартості , але не менше 10 євро за відправку .

Раніше Митний кодекс давав можливість фізичним особам, які приїжджають на Україну наземним і водним транспортом, безмитно ввозити товару на загальну суму 500 євро, а авіапасажирам – до 1000 євро і їх вага не повинна була перевищувати 50 кілограм.
Цей закон «зачепить» багатьох закарпатців, які завозили для себе та заробляли на ввезені товарів з Угорщини, Словаччини та Румунії у невеликій кількості .

Правда закон прийнятий так, що без 100 грамів не розберешся, чекаємо офіційного роз'яснення Митної служби України.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11257

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]