Головна » 2021 » Серпень » 6 » Новим центром вакцинації населення стане львівський аеропорт

Новим центром вакцинації населення стане львівський аеропорт

львів аеропорт

Наразі вакцинацію проводитимуть особам, які матимуть квитки на літак, тобто, людям, які прилітають до Львова та відлітають в інші міста.

"Центр вакцинації в аеропорту відкрили згідно з рішенням МОЗ України щодо забезпечення безпеки осіб та збільшення кількості провакцинованих. Тут використовуватимуть вакцину «Pfizer» та «CoronaVac». В перспективі Центр працюватиме цілодобово і для усіх охочих, за наявності попередньої реєстрації. Поки що ці моменти узгоджуються", – повідомив Олег Когут, регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області.

"Вакцинація в аеропорту – це досить символічно, тому що пандемія не звертає увагу на межі чи кордони. Ми маємо подбати про свою безпеку, куди б ми не поїхали. Вакцинація має охопити якомога більшу кількість населення області. Це дуже серйозне питання, оскільки  пандемія продовжує розвиватися, і ніхто не може передбачити її наступні етапи. Ми вже бачимо результати вакцинації: незначна кількість нових випадків, мінімальна кількість госпіталізованих. Кількість провакцинованого населення зростає з кожним днем. Пандемія – це важке випробування для всіх, тому необхідно прикласти максимум зусиль для її подолання", – наголосив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Нагадаємо, що на Львівщині функціонує 17 центрів вакцинації населення. Станом на 5 серпня 2021 року в області провакцинували 385 031 особу, з них 62 630 – у центрах вакцинації населення.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-08-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1487

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]