Головна » 2024 » Березень » 26 » Обрушився міст після того, як у нього врізався контейнеровоз, в американському Балтиморі

Обрушився міст після того, як у нього врізався контейнеровоз, в американському Балтиморі

У Балтіморі, штат Меріленд, США, контейнеровоз зіштовхнувся з опорою мосту Francis Scott Key, після чого аркова конструкція моста повністю обрушилася разом із прольотами. Про це повідомляє The New York Times та Sky News.

Берегова охорона отримала повідомлення про зіткнення о 01:27 за східним часом. Судно Dali завдовжки майже 290 метрів врізалося в опору мосту, після чого стався обвал.
 
У поліції та пожежній службі Балтімор підтвердили руйнування мосту. Управління транспорту Меріленда о другій ночі за східним часом повідомило, що всі смуги на мосту закриті в обох напрямках через "інцидент", не уточнюючи того, що сталося.. Згодом автомобілістів закликали уникати моста, який є частиною міжштатної автомагістралі 695.

Платформа з відстеження руху суден MarineTraffic показала, що однойменний контейнеровоз під прапором Сінгапуру зупинився під мостом вранці у вівторок, а о першій годині ночі вирушив з Балтімора у напрямку Шрі-Ланки.
 
На камерах спостереження видно, як корабель торкається однієї з центральних опор мосту і розламується на кілька частин і падає у воду.

Пожежна служба Балтімора повідомила, що у воду впало близько 20 людей.

За даними Національного управління океанічних та атмосферних досліджень, температура води в гавані Балтімора становить близько 9 градусів за Цельсієм.. Національне агентство охорони здоров'я США, яке стверджує, що гіпотермія може виникнути в будь-якій воді з температурою нижче 21 °C.
 
Пошуково-рятувальні роботи продовжуються.
 
Міст завдовжки 2,57 км був побудований в 1977 році і названий на честь Френсіса Скотта Кі, автора національного гімну США "Зоряно-смугастий прапор".


За матеріалами: Новини сьогодні
26-03-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1606

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]