Головна » 2013 » Травень » 22 » Очищуємо судини за народними рецептами

Очищуємо судини за народними рецептами

Навесні є можливість готувати вітамінний напій щодня, який дуже корисний, особливо для тих людей, яким уже за сорок. У цьому віці в організмі починається інтенсивне старіння судин, оскільки вони не можуть впоратися з холестерином, який потрапляє в організм з м'ясною і жирною їжею. А щоб полегшити роботу судин, можна пити протисклеротичний напій із польової конюшини.

Рецепт: зберіть приблизно 200 грамів головок конюшини, залийте одним літром води і кип'ятіть протягом 10 хвилин, після чого добавте окріп, для того щоб довести до початкового об'єму, дайте настоятися 2-3 години. Після того як напій настоїться, процідіть його і додайте 2,5 столових ложок цукру. Перемішайте і залиште настоюватися ще дві години. Приймайте його протягом дня по 1-2 склянки.

Ще з конюшини готують спиртову настоянку, яка також володіє антисклеротичними властивостями. Для її приготування потрібно дві столові ложки сухих квіток залити склянкою горілки, залишити в темному місці настоюватися, щільно закривши кришкою. Вживати по 30 крапель, розчинених у невеликій кількості води, три рази на день за 40 хвилин до їжі.

Народні рецепти очищення судин

Хрін і лимон. Візьміть 250 грамів хрону, стільки ж лимона і часнику. Подрібніть все на м'ясорубці і змішайте цю суміш зі такою ж кількістю прохолодної кип'яченої води. Залиште на добу в холодильнику. Пийте тричі на день по одній столовій ложці за півгодини до їжі. Заїдайте однією чайною ложкою меду.

Горобина. З'їдайте по триста грамів ягід горобини кожен день протягом місяця. Через півроку повторіть курс очищення судин. Для покращення пам'яті та позбавлення від склерозу візьміть двісті грамів кори горобини і залийте півлітрою води. Кип'ятіть на невеликому вогні. Приймайте до прийому їжі по двадцять-тридцять крапель тричі на день.

Черемша. Якщо ви страждаєте від серцево-судинних захворювань, необхідно прочистити судини таким народним рецептом: черемшу помийте, підсушіть рушником, поріжте на дрібні частини, залийте горілкою в співвідношенні один до двох. Настоюйте склад на світлі протягом трьох тижнів, потім процідіть та пийте по п'ять-десять крапель з холодною водою. Курс лікування триває до тих пір, поки не настане поліпшення.

Очищення судин молоком і чаєм

Даний народний рецепт призначений для очищення судин від шлаків. У кружку для чаю налийте молока - п'яту частину обсягу, потім налийте туди заварку чаю. Випивайте суміш кожні дві години протягом двох-п'яти днів, залежно від стану. Більше нічого не їжте і не пийте в ці дні.

Очищення судин за допомогою лимонів і молока

Курс народного очищення судин становить два тижні. Допомагає очистити судини і зміцнити серце. Кожен день у вас має бути три лимона і один літр молока. Вранці на голодний шлунок пийте третю частину молока, а потім - сік одного лимона. Процедура повторюється в обід і на ніч. У дні очищення їжте вегетаріанську їжу.



За матеріалами: Новини сьогодні
22-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11327

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]