Головна » 2016 » Липень » 23 » Офіційну версію затримання прикордонника в Мукачеві поліція оприлюднила. ВІДЕО

Офіційну версію затримання прикордонника в Мукачеві поліція оприлюднила. ВІДЕО

Як вже вчора повідомлялося, в Мукачеві затримали громадянина, який підозрюється в торгівлі наркотиками.

За інформацією правоохоронців, підозрюваним виявився 36-річний мешканець с.Н.Давидково, що на Мукачівщині.

В авто затриманого було виявлено 5 медичних шприців (ємністю 5 кубів) із 15 грамами порошкоподібної речовини, схожої на метамфетамін, а також 2 поліетиленові пакети з 5 грамами цієї ж речовини та 8 грамів  сухої рослинноі речовини, імовірно, марихуани, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Також, в салоні «ВАЗ 2109» знаходились ваги, упаковка одноразових шприців, поліетиленові пакетики, прилад для відважування, фольга та ящик коньяку з явними ознаками фальсифікату. Правоохоронці також знайшли значну  суму грошей  та пістолет з набоями до нього. Як з’ясувалося, факти збуту наркотичних речовин за участі затриманого непоодинокі.

"Підозрюваного затримано в порядку ст.208 КПК України. Вилучені речовини та зброю направлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 2 статті 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів або їх аналогів) та ч. 1 статті 263 ККУ ( Незаконне поводження зі зброєю)", - йдеться у повідомленні поліції.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
23-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1836

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]