Головна » 2019 » Липень » 2 » Охочих знятися у фільмі шукають на Рахівщині

Охочих знятися у фільмі шукають на Рахівщині

На Рахівщині шукають охочих знятися у фільмі

РАХІВ і околиці! На період з 10 до 30 липня для зйомки телесеріалу "КАРПАТСЬКИЙ РЕЙНДЖЕР", потрібні актори масових сцен.

Телеканал 2+2 Телеканал спільно з Міністерство культури України знімає україномовний гостросюжетний серіал «Рейнджер» про сміливого, принципового, але занадто правильного сержанта канадської кінної поліції Пола Гордійчака, який за іронією долі стає дільничним в невеликому прикордонному містечку України.

Серіал «Рейнджер» - 24-серійний детектив про канадця українського походження Пола Гордійчака, який приїжджає в Україну в якості інструктора програми «Український шериф». Несподівана загибель колеги змушує Пола не просто залишитися на історичній Батьківщині після закінчення контракту, а стати дільничним карпатського містечка Нагура.

Педантичний, чесний канадець, який звик дотримуватися правил і законів, стикається з реаліями українського прикордоння життя, де процвітає незаконна вирубка лісів, контрабанда, нелегальна міграція, а злочинці залишаються безкарними. Але впоратися з криміналітетом виявиться не так просто - за Полом полює професійний кілер, а новий напарник Степан Фомін не радий призначеному шерифу.

У головних ролях: Артемій Єгоров, Дмитро Сова, Дарина Єгоркіна, Дарина Плахтій, Остап Ступка, Валерій Астахов, Костянтин Корецький, Олексій Смолка, Геннадій Попенко, Анатолій Зіновенко та інші.

Зйомки серіалу «Рейнджер» проходять за підтримки Міністерство внутрішніх справ.

«Ми раді новим можливостям у реалізації серіального контенту, який став доступним завдяки підтримці держави. Це дійсно нове слово в нашому виробництві, не тільки, тому що серіал знімається повністю українською мовою, а й завдяки ідейному наповненню, яке ми вкладаємо в нього.

Через близький і зрозумілий глядачеві жанр пригодницького детективу ми намагаємося показати наше бачення змін в країні. Створюємо нових героїв, які допоможуть нашому суспільству змінюватися і будувати майбутнє України, - зазначає Максим Кривицький, генеральний продюсер каналу 2 + 2.- Канал 2 + 2 дуже серйозно поставився до підготовки цього проекту. Ми залучили кращих фахівців з різних сфер виробництва, консультантів, а також раді, що підібрано потужний акторський склад.

Можу сказати, що для нас працювати з такими професіоналами - це безумовно розвиток і цінний досвід! Окремо хочу подякувати міністру внутрішніх справ Арсена Авакова, держсекретаря МВС Олексія Тахтая і главу Департаменту комунікацій МВС Артема Шевченка за сприяння і надійну підтримку проекту! ».

24-серійний детектив «Рейнджер» на замовлення телеканалу 2 + 2 знімає «ТЕТ Продакшн». Генеральні продюсери: Олександр Ткаченко, Максим Кривицький. Продюсери: Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановскій, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Режисер: Сергій Крутін. Головний автор: Андрій Бабік.

Зйомки серіалу «Рейнджер» проходять на кількох основних локаціях в Києві, Київській та Івано-Франківських областях, а також в Карпатах.

Деталі за тел. 093 193 90 75 або в приватні повідомлення @Ярка Форсик (https://www.facebook.com/profile.php?id=100000083568287)


За матеріалами: Новини сьогодні
02-07-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1567

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]