Головна » 2019 » Серпень » 6 » Оприлюднили зізнання мукачівських ромів у мережі, які можуть поставити під загрозу перемогу Балоги. ВІДЕО

Оприлюднили зізнання мукачівських ромів у мережі, які можуть поставити під загрозу перемогу Балоги. ВІДЕО

У мережі оприлюднили зізнання мукачівських ромів, які можуть поставити під загрозу перемогу Балоги.

Ще 21 липня українці голосували за нових народних депутатів.

І хоч з того дня пройшло вже кілька тижнів, пристрасті навколо виборів не вщухають досі. Зокрема, на окузі №69 з центром у Мукачеві.

Нагадаємо, тут запекла боротьба точилася між Едгаром Токарем від “Слуги народу” та Віктором Балогою від “Єдиного центру”. Останній здобув перемогу, випередивши свого конкурента на кілька сотень голосів. Це викликало обурення і підозри у частини виборців.

А сам Едгар Токар звинуватив Віктора Балогу у нечесній перемозі. Зокрема, йшлося про підкуп виборців у ромському поселенні та в Мукачівській ЦРЛ.

Автивіст Олександр Пересоляк оприлюднив кілька відео, які можуть поставити під загрозу перемогу лідера “Єдиного центру”. У цих відео роми зізнаються, що їм казали, за кого потрібно голосувати – за Балогу. Але грошей за це не дали.

“Бирів прийшов і казав, за кого треба голосувати. Ми читати не знаємо, лиш казали, де треба поставити галочку. Но не платили. І 10 копійок не дали”, – розповідають місцеві роми. Більше – у відео PMG.ua.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
06-08-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1438

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]