Головна » 2015 » Квітень » 27 » Пам'ять Героїв Небесної сотні в Києві вшанував Туск

Пам'ять Героїв Небесної сотні в Києві вшанував Туск

Президент Європейської Ради Дональд Туск вшанував пам'ять Героїв Небесної сотні в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це місце є святим для України і дуже важливим для всієї Європи. Ваші герої віддали життя за Україну, вільну від корупції, за Україну, в якій правлять добро, чесність, за Україну сучасну і суверенну, в якій можна гідно жити. Вони зробили найбільший важливий крок, тепер все залежить від ваших переконань, відваги, а також терпіння", - сказав Туск журналістам після церемонії покладання вінка біля меморіалу Героям Небесної сотні в Києві в понеділок, 27 квітня..

"У вас потужні вороги, але в той же час, у вас багато друзів - ви можете розраховувати на їхню допомогу. Але цього буде недостатньо, якщо ви самі не будете змінювати Україну. Сьогодні в цьому святому місці низько схиляємо голову перед героями Майдану, перед всіма українцями, які хочуть продовжити їхню справу", - зазначив він.

Після церемонії Туск відправився на Майдан Незалежності, де розміщена експозиція фотографій про події Революції гідності.

Нагадаємо, Туск в прибув до Києва для участі в саміті "Україна-Європейський Союз".


За матеріалами: Новини сьогодні
27-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11034

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]