Головна » 2017 » Серпень » 1 » Переможцями міжнародного хореографічного конкурсу в Італії стали хустяни

Переможцями міжнародного хореографічного конкурсу в Італії стали хустяни

Хустяни стали переможцями міжнародного хореографічного конкурсу в Італії.

Цими днями колектив зразкового хореографічного ансамблю «Хустяночка» повернувся з Міжнародного фестивалю хореографії та сучасної пісні, що проходив в італійському місті Чезенатіко.

«Ми виконували композиції «Гей, Маріко, поть іграти», «Танцюймо, бойки», «Карпатські візерунки» та «Це – моя країна, це – моя земля». Вражень багато і всі вони дуже позитивні. Нам аплодували і приходили дякувати за виступ навіть ті, хто відпочивав у Італії, люди, не причетні до мистецтва, а просто вдячні глядачі. Журі нашу професійну підготовку, виступи та постановки також оцінило дуже схвально. У результаті маємо перше місце, – розповіла газеті «Наш Хуст» керівник колективу, заслужений працівник культури України Ірина Гнепа. – Крім того, наші хустські юні соловейки теж показали високу виконавську майстерність, зокрема, Ребека Мікаелі зайняла перше місце, Олександр Шутко та Вероніка Гряділь – друге у категорії «вокал».

За словами пані Ірини, виступи дітей в Італії перепліталися з відпочинком, який запам’ятається їм надовго.

«Ми відвідали чимало визначних куточків, історичних пам’яток. Купалися в морі. А ще, що дуже розчулило, вдома батьки зустрічали нас квітами», – запевнила очільниця «Хустяночки».

Слід зазначити, що перемога на цьому заході є вже третьою важливою у цьому році для колективу. Раніше «Хустяночка» виборола перше місце на Всеукраїнському фестивалі народної хореографії «Яблуневий цвіт», що проходив у Львові та привезла гран-пріз з Міжнародного фестивалю-конкурсу «Калейдоскоп талантів», що проходив у Києві.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1813

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]