Головна » 2014 » Жовтень » 9 » Переселенцям довірять будівництво "Стіни" з Росією. ВІДЕО

Переселенцям довірять будівництво "Стіни" з Росією. ВІДЕО

Українська служба зайнятості готова запропонувати переселенцям із зони АТО і Криму 50 тис. вакансій, повідомила міністр соціальної політики України Людмила Денісова, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наша служба зайнятості може запропонувати їм близько 50 тисяч вакансій для працевлаштування", - сказала вона на брифінгу в четвер, 9 жовтня, у Києві.

Міністр нагадала, що на сьогодні чисельність переселенців із зони АТО і Криму перевищує 300 тисяч осіб.

Також Денісова додала, що, зокрема, уряд планує залучати переселенців до робіт із облаштування українсько-російського кордону на проект "Стіна". Міністр вважає, що це будівництво створить багато нових робочих місць.

Проект "Стіна" передбачає створення на кордоні двох країн оборонних рубежів, їхнім основним призначенням буде недопущення проникнення на територію України супротивника.

Основний обсяг робіт становить близько 1,5 тисячі кілометрів траншей і ходів сполучення, понад 8 тис. окопів для техніки, понад 4 тис. бліндажів і створення 60-кілометрового загородження, яке неможливо підірвати.

На реалізацію проекту "Стіна" уряд вже виділив 100 млн гривень.

Держагентство у справах переселенців створено, але ще шукають голову

Державне агентство у справах переселенців створено, але зараз триває конкурсний відбір на посаду його голови, відповідаючи на запитання "Сегодня.ua", повідомила Людмила Денісова.

"Воно вже створене. Йде відкритий відбір кандидатур на призначення глави цієї служби", – сказала вона.

Денісова також додала, що "за інформацією про закінчення конкурсу потрібно стежити на сайті Кабміну, тому що вони забезпечують цей конкурс".

Нагадаємо, раніше Кабміном було створено Державне агентство з відновлення Донбасу. Його очолив колишній перший заступник губернатора Донецької області Андрій Ніколаєнко.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-10-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11273

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]