Головна » 2016 » Травень » 13 » Переваги відпочинку в Закарпатті

Переваги відпочинку в Закарпатті

Говорячи про курорти Закарпаття, слід одразу виділити село Поляна, яке відноситься до числа найвідоміших бальнеологічних курортів України. Сюди приїжджають на протязі року. Село розташоване в Закарпатті недалеко від Сваляви. Гостей чекає мальовнича природа, свіже повітря і одна з найкращих мінеральних вод в Європі, що забезпечує комплексне цілющий вплив на організм, пише mukachevo.today: новини Іршавщини.

Відпочинок в Поляні на Закарпатті відрізняється різноманітністю. Влітку гості курорту займаються риболовлею, насолоджуються кінними і пішими прогулянками. Взимку - функціонує кілька гірськолижних трас.

Санаторії та спеціалізовані готелі відкриті для відпочиваючих протягом року. Місцева мінеральна вода використовується для вживання в їжу, організації лікувальних ванн та інших водних процедур.

Чудовий відпочинок доступний в закритих приміщеннях. Гості курорту відвідують тренажерні зали, грають в бадмінтон, теніс і футбол.

Сучасні готелі в Поляні і на Закарпатті пропонують якісне обслуговування, чудове харчування і різноманітне дозвілля. Вартість номерів утримується на доступному рівні в будь-який час року. Гостям надається широкий спектр варіантів, що сприяють вибору оптимального рішення, що відповідає розміру наявного бюджету і необхідному рівню комфорту. Зупинившись в одному з готелів Закрапаття, ви отримаєте незабутній відпочинок в Поляні. Затребуваність таких комплексів обумовлена безліччю переваг:

  • широкий спектр номерів, що варіюються за ціною, кількістю місць і оформлення;
  • велика кількість розваг;
  • можливість проходження курсу лікувальних процедур - лікування мінеральною водою Поляна Квасова, СПА, масаж, соляні кімнати;
  • зручне розташування;
  • відмінна логістика;
  • штат компетентних фахівців. Досвідчені масажисти, терапевти, психіатри нададуть допомогу кожному гостю готелю;
  • різноманітне дозвілля. Комплекси адаптовані для відпочинку з дітьми. Професійні аніматори організують дитині захоплююче проведення часу. Батьки отримають можливість відпочити в басейні або на тенісному корті.

На лікування в Поляну та інші курорти Закарпаття щорічно з'їжджаються туристи з усієї України та представники інших країн. Чудовий сервіс забезпечує кожного гостя всім необхідним для повноцінного відпочинку. Численні санаторії, пропонують безліч послуг, які сприяють боротьбі із захворюваннями організму.

Закарпатські курорти приваблюють людей, які щиро цінують красу природи, прагнуть відпочити від суєти повсякденності і чудово провести час.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-05-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11221

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]