Головна » 2020 » Грудень » 7 » Перший в історії регулярний авіарейс із України прибув до Північної Македонії

Перший в історії регулярний авіарейс із України прибув до Північної Македонії

північна македонія

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Він нагадав, що торік країни уклали договір про безвіз, а сьогодні вперше в історії полетів прямий рейс з Києва до Скоп'є.

"Відтепер наші країни з'єднані регулярним авіасполученням. Це розвиток не тільки туризму, а й бізнес-контактів", — наголосив Кулеба.

Зв’язки з Північною Македонією

Посол України у Північній Македонії Наталія Задорожнюк задоволена розвитком двосторонньої економічної співпраці. За її словами, у цьому році вдалося активізувати зв’язки між туристичними операторами двох країн. Важливо, що першим авіарейсом до Північної Македонії також прибули представники українських туристичних компаній.

Представники македонських туроператорів планують візит до України, щоб згодом створити «туристичні карти». У цьому турі мають взяти участь приблизно 20 туристичних компаній з Північної Македонії.

«Попри складний рік, пов’язаний з пандемією COVID-19, за 9 місяців 2020 року виходимо на показники більші, ніж за весь 2019 рік. У 2020 році очікуємо найвищий показник українсько-македонського товарообігу за останні 8 років», — зазначила Задорожнюк.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-12-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1329

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]