Головна » 2015 » Червень » 29 » Під Маріуполем проросійські бойовики знищили спостережний пункт СЦКК - штаб АТО

Під Маріуполем проросійські бойовики знищили спостережний пункт СЦКК - штаб АТО

Учора низка ЗМІ розповсюдила інформацію з неправдивими заголовками про те, що нібито українська армія залишила позиції під Маріуполем.

Про це сьогодні, 29 червня 2015 року, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"В силу некомпетентності чи відсутності розуміння військової термінології деякі видання, зокрема в мережі Інтернет, зіграли на руку нашого ворога й ввели в оману певну частину суспільства", - наголошується в повідомленні.

Насправді, 26 червня біля селища Бердянське бандити обстріляли та зруйнували спостережний пункт Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Тож спостерігачі змушені були змінити місце своєї дислокації. Тут не йшлося про жоден блокпост чи опорний пункт сил АТО.

"Кожен український воїн, який несе службу на підступах до Маріуполя, як і вздовж усієї лінії розмежування сторін, не зробив жодного кроку назад зі своєї позиції. Незважаючи на численні обстріли з тимчасово окупованих проросійськими бандформуваннями територій, ситуація на цій ділянці перебуває під повним контролем сил АТО", - повідомляє штаб Антитерористичної операції.

Довідка

Селище міського типа Бердянське Волноваського району Донецької області розташоване на азовському узбережжі. Підпорядковується сільраді Широкиного.

10 лютого 2015 року під час контрнаступу сил АТО добровольці з "Азову" повернули селище під контроль української влади.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11009

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]