Головна » 2015 » Квітень » 24 » Після скандалу з Мальдівами і коханкою нардеп від "Самопомочі" вирішив скласти мандат

Після скандалу з Мальдівами і коханкою нардеп від "Самопомочі" вирішив скласти мандат

Нардеп від "Самопомочі" Андрій Мірошник вирішив скласти депутатський мандат. Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті "Самопомочі".

"Я далі вважаю, що бідний політик не побудує багатої України. Тим більше її не побудують політики, які прикидаються бідними", - зазначає Мірошник.

Депутат зазначив, що збирається повернутися до "улюбленої справи" - телекомунікаційного бізнесу.

"Я завжди був вільною людиною і хочу надалі нею залишатися. Далі буду підтримувати важливі суспільні ініціативи, зокрема допомагати нашим славетним воїнам. Приношу вибачення усім виборцям, які вважають мою поведінку негідною честі їх представляти", - зазначив Мірошник.

Нагадаємо, журналісти зафіксували, як депутат Мірошник у Раді планував відпустку на Мальдівах вартістю понад 10 тисяч євро. Втім, депутат-бізнесмен, судячи з його декларації, може собі дозволити подібні витрати. Питання навіть не у дорогому відпочинку. Цікавішим є той факт, що при покупці туру Мірошник обманює когось, кого він називає "шефом". Як пише депутат, цій людині він назвав ціну туру на 66 тисяч гривень більшу.

"Шефу по 300 сказав. Він подумає. Для інфи", - пише депутат.

Складно припустити, кого депутат називає "шефом". Можливо, йдеться про реального лідера "Самопомочі" Андрія Садового. Але теоретично, "шефом" Мірошник може також називати свою дружину.

Депутат писав СМС-повідомлення жінці на ім'я Оля, хоча його дружину звуть Інна.

"Я замість того щоб про країну думати, думаю про кохану, яка вирішує глобальні питання з кукурудзою", - пише депутат жінці на ім'я Оля.

"Часу мені не даєш, моє серце зараз з сім'єю, ти знаєш, мені дуже важко, тобі теж, спусти поки все на гальма, пліз, я приїду поговоримо", - пише співрозмовниця.

Згідно з партійним списком, у випадку складення мандату Мірошником, до Ради зайде Сергій Кіраль, який нині працює начальником Управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій у мерії Львова.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1946

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]