Головна » 2023 » Березень » 31 » Планує довгу гібридну війну росія: у Зеленського жорстко відповіли. ВІДЕО

Планує довгу гібридну війну росія: у Зеленського жорстко відповіли. ВІДЕО

У росії немає ресурсів для того, щоб довго продовжувати традиційну для себе концепцію гібридної війни.

Таку заяву зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи недавню заяву прес-секретаря кремлівського диктатора дмитра пєскова про те, що рф планує довгу гібридну війну:

"росія не має ресурсів для того, щоб, як заявив пєсков, довгий час перебувати в оточенні ворожих країн. росія - це надзвичайно нікчемна економіка сировинного типу, яка завжди залежна від зовнішніх запозичень, кредитних ресурсів, від фінансових зовнішніх ринків і головне - від технологічного розвитку інших країн. росія давно є відсталою у технологічному плані країною".

При цьому він упевнений, що і розвиватися внутрішньо, вкладати гроші у технологічний розвиток рф теж не зможе:

"росія є країною злодійського типу. Це країна колонія, яка може розвиватися тільки у трудових таборах, тільки у шарашках. І відповідно вкладати у себе, у розвиток, у технології вона не буде. Їм залишається класичний російський злодійський шлях - побудувати внутрішній ізоляційний табір, в якому буде вкрай низький рівень життя, колективістська ідеологія і люди-раби. Ось це єдиний спосіб існування росії".

Подоляк додав, що у такому випадку рф необхідно позбавити монопольного контролю над ядерним арсеналом: "Будучи в такому низькому інтелектуальному стані, росія не може одноосібно контролювати власний ядерний арсенал. Це буде неадекватно стосовно глобальної ядерної безпеки".

Раніше Подоляк заявляв, що після поразки в Україні у росії почнуться трансформації, пов'язані з частковим відновленням суверенних прав етнічних спільнот. На його думку, цей процес неминучий.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1313

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]