Головна » 2015 » Жовтень » 9 » Погрожують піти на Київ тисячі ромів із Мукачевого

Погрожують піти на Київ тисячі ромів із Мукачевого

Якщо підозрюваного у вбивстві 18-річного хлопця барона відпустять, роми готові вийти на масштабну акцію протесту.

У Мукачевому роми пригрозили акцією протесту, якщо підозрюваного у вбивстві барона відпустять. Обурені вбивством молодика у Мукачевому місцеві роми пригрозили піти багатотисячною пішою ходою на Київ, якщо підозрюваного у злочині барона Калмана Лакатоша відпустять.

Під час затримання самопроголошеного барона біля однієї з АЗС міста, він пообіцяв повернутися і розібратися із місцевими мешканцями, пише "Телеканал 24".

Своєю чергою роми заявили, що якщо барона випустять під різними приводами, то вони повстануть і вийдуть на акцію протесту. Також люди запевнили, що готові влаштувати пішу ходу на Київ, у якій візьмуть участь всі 7 тисяч місцевих ромів, якщо Лакатоша не притягнуть до відповідальності за законом.

Нагадаємо, у ніч проти п'ятниці, 9 жовтня, у Мукачевому під час кримінальних розбірок барона сталося вбивство 18-річного рома.

Дізнавшись про загибель юнака, обурена юрба відправилася до будинку барона і підпалила його.

Зазначимо,11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу "Антарес", який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники "Правого сектору" і міліція. Сторони звинувачують одна одну в "кришуванні" контрабанди в регіоні.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1863

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]