Головна » 2018 » Червень » 13 » Польські купальники Etna: найкращі пропозиції роздрібним і оптовим клієнтам

Польські купальники Etna: найкращі пропозиції роздрібним і оптовим клієнтам

Інтернет-магазин “КолгоТочка” — прямий дистриб’ютор купальників Etna в Україні. Що це дає покупцям? Безліч переваг:

  • Найбільший асортимент. У продажу вже з’явилася нова колекція 2018 року, а до пляжного сезону понад місяць. Тож ви встигнете без поспіху ознайомитися з пропозиціями, визначитися з вподобаннями й замовити купальники Etna заздалегідь.
  • Дуже демократичні ціни. Цей бренд орієнтується на широкого споживача, тому вартість товарів — прийнятна. А завдяки співпраці без посередників “КолгоТочка” пропонує на купальники Etna чи не найнижчі ціни в Україні. Купуйте разом з рідними чи подругами та заощаджуйте на доставці. У виробника знайдеться чудовий пляжний костюм для кожної пані та панянки.
  • Доставка — у всі міста України. До того ж дуже швидка. Всі позиції з запропонованого каталогу вже знаходяться на власному складі інтернет-магазину. Замовлення зберуть і відправлять впродовж 1-2 робочих днів після його підтвердження. І вже за декілька діб (залежить від роботи поштових компаній) ви отримаєте омріяний купальник Etna. У Львові надаються послуги кур’єра та є самовивіз.

купальники Etna

Спосіб оплати можна обрати за власним бажанням. Приймаються готівка, передплата на банківську картку, накладений платіж.

Додаткові переваги — бізнес-клієнтам

Інтернет-магазин “КолгоТочка” продає купальники бренду Etna дрібним і великим оптом, підтримує дропшипінг. Детальні умови та оптові ціни надасть менеджер магазину. Постійним клієнтам передбачені додаткові персональні знижки.

Etna

Чому обирають купальники Etna?

Торгова марка дотримується жорстких європейських вимог, але залишається доступною в ціновому плані:

  • Купальники Etna шиються з італійських тканин, що розроблені спеціально для купальних костюмів та відповідають вимогам европейского стандарту якості. Склад матеріалу — 80% еластану і 20% лайкри. Завдяки цьому вироби залишаються міцними, яскравими навіть після інтенсивного використання впродовж декількох сезонів і дуже швидко сохнуть.
  • На виробництві залучене сучасне обладнання — а це основа якісних і міцних швів.

купальники

Щодо дизайну — бренд орієнтується на останні тенденції моди, але враховує потреби реальних жінок. То ж асортимент дуже різноманітний. Яку б фігуру ви не мали — худорляву або пишну, високого чи низького зросту, з маленькими чи великими грудьми або стегнами — обов’язково підберете гармонійний купальник Etna.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-06-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1728

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]