Головна » 2016 » Серпень » 1 » "Пошматували" колесами кросових мотоциклів Карпатський Національний заповідник Говерла

"Пошматували" колесами кросових мотоциклів Карпатський Національний заповідник Говерла

23 липня в Карпатському Національному заповіднику Говерла відбувся масовий виїзд на гору Говерла зі сторони с.Богдан.

За повідомленням читача Голосу Карпат, такий захід в природному заповіднику, що охороняється державою дозволив собі провести львівський мотоклуб «ТУЗ Райдер», головою якого являється Бацик Богдан.

Без жодних погоджувальних документів, без дозволу лісництва, поліції, природоохоронної служби проникли на пішохідний підйом, де і провели сам підйом. Тепер не важко уявити що залишилось після проїзду більше десяти мотоциклів на кросовій резині. Вся стежка просто знищена.

Скільки збитків нанесено рідкісній флорі і фауні представники якої занесені до Червоної книги України можуть оцінити тільки фахівці. Все ради власного задоволення купки мотоциклістів, природа зазнала величезних втрат.

Так, для порівняння в Польщі тільки за в’їзд у лісопаркову зону штраф від 5000-20000 тисяч злотих (1300-5000$) і конфіскація транспортного засобу, Німечина - за в’їзд до лісу від 8000 євро і можливий рік ув’язнення.

Виникає запитання: скільки наш і так вже знищений національний заповідник буде захищений від подібних посягань і чи понесуть за таке зухвальство варвари, які в’їхали на г.Говерлу, - резонно запитує чоловік.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
01-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1790

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]