Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Пошту Суркова хакери зламали і оприлюднили імена агентів Кремля на Закарпатті

Пошту Суркова хакери зламали і оприлюднили імена агентів Кремля на Закарпатті

На осінь 2016 року планувалася масштабна кампанія з дестабілізації ситуації у найзахіднішій області України, аж до створення народної республіки під виглядом автономії.

Про це йдеться у документах, які оприлюднили українські хакери. Їх вже оприлюднили такі видання як Лівий берег, ТСН, РБК та багато інших.

За словами хакерів, документи вони отримали з пошти помічника Владіміра Путіна Владислава Суркова, яку зламали нещодавно.

У документації йдеться про цілий план дестабілізації ситуації та автономізації Закарпаття. Його мали втілювати на місці закарпатські політики – нардеп Михайло Ланьо (член партії «Відродження», відомий під кримінальним прізвиськом Блюк) та депутат облради Іван Чубирко (також представник «Відродження» та керівник місцевого Українського вибору, родич Віктора Медведчука).

Суть полягала у тому, аби розхитати ситуацію на Закарпатті за допомогою проросійського крила так званого русинського руху.

Слід зауважити, що як не парадоксально, але партія Відродження на Закарпатті (як і загалом по країні) входить у пропрезидентську більшість разом з Блоком Петра Порошенка, її представники мають ряд ключових позицій в області (заступник голови облради, бюджетний напрямок, тощо).

Далі – мовою документів.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1829

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]