Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Прикордонники у Закарпатській обл.виявили 7,5 тис. пачок контрабандних сигарет

Прикордонники у Закарпатській обл.виявили 7,5 тис. пачок контрабандних сигарет

У Закарпатській області вчора, 13 жовтня, близько 12:00 прикордонники Чопського загону спільно із працівниками митниці виявили та затримали 7,5 тис. пачок контрабандних сигарет. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Тютюнові вироби знайшли під час здійснення прикордонно-митного контролю вантажного потяга сполученням Батьово (Україна) – Єперешке (Угорщина), який слідував з України через пункт пропуску "Салівка". В ході огляду двох завантажених лісом вагонів під другим рядом твердопаливних матеріалів виявили майже 7 500 пачок сигарет українського та білоруського виробництва", - йдеться в повідомленні.

Новини за темою: У Закарпатській обл. прикордонники виявили 2 тис. пачок сигарет

Зараз вагони відчеплено і повернуто до станції "Батьово" для подальшого розвантаження і огляду. Знайдені сигарети передано представникам митниці, триває оцінка затриманого товару.

Раніше трьох українців, які намагалися переправити до Угорщини контрабандні сигарети, затримали прикордонники Мукачівського загону. У дев'яти пакетах, які затримані намагалися перемістити через кордон, перебувало понад 7500 пачок сигарет "Комплімент" без акцизних марок.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1894

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]