Головна » 2015 » Липень » 15 » Призначення Москаля на пост голови ОДА екс-губернатори Закарпаття прокоментували

Призначення Москаля на пост голови ОДА екс-губернатори Закарпаття прокоментували

Призначення Москаля відбулося офіційно за участі Президента

У рамках свого екстреного візиту в Закарпаття Президент України Петро Порошенко представив нового очільника Закарпаття – Геннадія Москаля. На це призначення Глава держави покладає великі надії.

Нове Закарпаття вирішило поцікавитися думкою колишніх голів Закарпатської ОДА щодо нового президентського призначення, які їх прогнози і як загалом вони оцінюють цю кандидатуру на посту керівника Закарпаття у доволі складний для області час.

Олександр Ледида  (2010- лютий 2014):

«Що стосується призначення Геннадія Москаля на посаду голови Закарпатської ОДА, то я, як колишній керівник краю, вважаю, що давати оцінку новому призначенню, тим більше, робити якісь прогнози - некоректно.

Сподіваюся, Геннадій Геннадійович швидко адаптується до закарпатських реалій, бо він вже очолював наш край. А перші висновки про його діяльність на посаді голови ОДА можна буде робити тільки після першої контрольної межі у сто днів.

Звісно, маю надію, що зміна керівника обласної державної адміністрації принесе якусь користь закарпатцям».

Валерій Лунченко (березень – вересень 2014):

Якби ще у 2014 році керівництво країни дослухалось до моєї пропозиції призначити головою Закарпатської обласної адміністрації Геннадія Геннадійовича Москаля, я впевнений, що ми змогли б уникнути тих проблем, які сьогодні створила родина Балог та призначені ними посадові особи в області.
Хочу побажати новопризначеному голові ОДА сил та наполегливості у боротьбі з місцевим кланом та розбудові Закарпаття!

Прокоментував призначення Геннадія Москаля на пост голови Закарпатської ОДА і вже колишній губернатор Василь Губаль на своїй останній прес-конференції:

«Я поважаю Геннадія Москаля, у мене нема до нього ніякого негативу, це було б неправильно. І я не маю такої інформації, щоб погано про нього говорити. Я не можу за нього говорити, бо я не знаю його до кінця, який він дієздатний. Я ніколи не критикував попередників. І не хочу давати оцінку людині, яку будуть призначати», - сказав він.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1957

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]