Головна » 2016 » Липень » 2 » Про грузинські "уроки" для України Саакашвілі пише книжку

Про грузинські "уроки" для України Саакашвілі пише книжку

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі пише книгу про "уроки Грузії для України".

Про це 2 липня у своєму Facebook повідомив видавець та гендиректор видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький.

"Останні півроку ми... працюємо над книгою з умовною поки що назвою "Уроки Грузії для України. 20 бесід із Михайлом Саакашвілі". Видання книги планується до львівського Форуму. Постараємося встигнути на двох мовах", - зазначив він.

"У книзі йдеться не тільки про очевидні успіхи – нову та ефективну митницю, про приплив іноземних інвестицій, переможену корупцію, а й про невдачі – крах судової реформи, втрату популярності і влади, війну 08.08.08 з Росією", - розповів гендиректор "Фоліо".

Далі Красовицький ділиться думками про самого Саакашвілі: "Його особистість – однозначно не байдужа більшості українських читачів. Для одних він – зразок реформатора, для інших – лиходій, який знищив все радянське в Грузії. Але ніхто не стане заперечувати, що йому вдалося побудувати абсолютно нову країну на руїнах спадщини, що лишилася від Шеварднадзе".

"Висновки про те, як перенести грузинські реформи на український ґрунт, кожен читач зможе зробити самостійно", - резюмував гендиректор "Фоліо".

Нагадаємо, що взимку Одеська ОДА під керівництвом Міхеїла Саакашвілі і Всесвітній клуб одеситів під керівництвом Михайла Жванецького заснували міжнародну літературну премію імені Ісаака Бабеля.

Зазначимо також, що торік на "Книжковому Арсеналі" в Києві була презентована книжка від "Видавництва Старого Лева" про грузинського реформатора Каху Бендукідзе, який помер 13 листопада 2014 року в Лондоні. Називається видання "Ґудбай, імперіє", а написав книгу колишній головний редактор журналу "Forbes.Україна" Володимир Федорин.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1803

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]