Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Проголосувати зможуть 10 тисяч учасників АТО - Порошенко

Проголосувати зможуть 10 тисяч учасників АТО - Порошенко

До державного реєстру виборців внесено 10 тисяч військових задіяних в Антитерористичній операції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні у Дніпропетровську під час зустрічі зі студентською молоддю повідомив президент України Петро Порошенко.

“Я зібрав керівників військових відомств і доручив їм зібрати заяви солдатів та внести їх до реєстру виборців. 10 тисяч українських військових були зареєстровані і зможуть проголосувати на виборах до Верховної Ради 26 жовтня”, - зазначив Порошенко.

Президент назвав “соромом та безвідповідальністю” поведінку депутатів на засіданні ВР, які відмовились проголосувати відповідний закон і тим самим позбавили тисячі українських військових конституційного права участі у виборах.

Як повідомляв УНІАН, 20 жовтня Верховна Рада не підтримала включення до порядку денного законопроектів 5157 та 5157-1, які врегульовують питання голосування учасників АТО на виборах до парламенту України 26 жовтня. Питання про включення до порядку денного набирало найбільше 183 голоси при необхідних 226.

Також Президент розповів студентам, чому раніше керівництву країни не вдалося провести реформи.

"Порошенко в Дніпропетровському університеті: реформ не було раніше, бо ті хто їх проводив не вірив, що застане їх за власного життя", - написав у Твіттер прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
21-10-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11073

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]