Головна » 2022 » Листопад » 22 » Пройде без російських посадовців Мюнхенська безпекова конференція

Пройде без російських посадовців Мюнхенська безпекова конференція

На Мюнхенську безпекову конференцію (MSC), яка відбудеться у лютому 2023 року, не запросили офіційних представників російської федерації.

Про це повідомив глава MSC Крістоф Гойсген.

"російські посадовці не запрошені на Мюнхенську безпекову конференцію 2023 року. Ми не дамо їм майданчик для їхньої пропаганди. Ми хочемо обговорити майбутнє росії з лідерами російської опозиції та вигнанцями - їхні голоси мають бути почуті та посилені", - написав Гойсген.

Мюнхенська безпекова конференція (MSC) відбудеться з 17 по 19 лютого 2023 року і одною з головних її тем буде аналіз ситуації через рік після початку повномасштабної російської агресії проти України.

Під головуванням нового глави конференції Крістофа Гойсгена MSC 2023 має зібрати низку високопоставлених міжнародних керівників та експертів, включаючи глав держав та урядів, міністрів, а також представників міжнародних організацій, громадянського суспільства, приватний сектор і ЗМІ.

На конференції в лютому 2022 року виступав Президент України Володимир Зеленський, який намагався донести світовим лідерам загрозу з боку росії.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-11-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1414

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]