Головна » 2023 » Квітень » 26 » Пролунав вибух у центрі окупованого Севастополя, - соцмережі

Пролунав вибух у центрі окупованого Севастополя, - соцмережі

За словами місцевих жителів, звук був схожий на артилерійський постріл. Його також чули у північній частині міста.

В окупованому місті Севастополь, що у Криму, пролунав вибух. Про це 26 квітня повідомив Telegram-канал "Кримський вітер" із посиланням на слова очевидців.

"У Севастополі знову якісь бавовни, повідомляють наші передплатники. Було чути в центрі міста та на Північній стороні", — йдеться у повідомленні.

При цьому фото та відео з місця вибуху поки що не публікуються. Місцеві жителі повідомили, що звук "був схожим на артилерійський постріл".

Вибухи у Севастополі 24 квітня

Нагадаємо, 24 квітня "губернатор" окупованого Севастополя заявив, що місто зазнало атаки надводних дронів. Місцевий паблік "Кримський вітер" уточнив, що перший вибух у Криму прогримів о 03:31, а другий — о 03:44. За словами авторів публікації, через бавовну "прокинувся весь Севастополь", а жителі також чітко чули стрілянину з великокаліберної установки у напрямку моря.

Того ж дня повідомлялося, що після нічних вибухів російські військові посилили оборону окупованого Криму. росіяни влаштували шість шарів мереж та бетонних загороджень на вході до севастопольської гавані. Крім того, окупанти посилили охорону півострова шістьма ешелонами оборони, катерами та дельфінами.

Наступного дня, 25 квітня, росія звинуватила Україну в атаці за пунктами базування Чорноморського флоту в Севастополі та пригрозила непродовженням "зернової угоди". росіяни проаналізували маршрут руху безпілотних катерів та з'ясували, що їх нібито запустили з порту Одеси.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1317

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]