Головна » 2013 » Квітень » 28 » Провідні компанії Закарпаття презентували молоді на «Форумі кар'єри»

Провідні компанії Закарпаття презентували молоді на «Форумі кар'єри»

24 квітня у палаці дітей та юнацтва «Падіюн» відбувся «Форум кар'єри» від міжнародної молодіжної організації AIESEC. В Ужгороді цей захід успішно проводиться вже вчетверте. У заході взяли участь провідні компанії Закарпаття, такі як ТОВ «ВЕТ Аутомотив Україне», «YAZAKI», «Sav Service», «Сільпо», «Фінанси і захист», «Zepter International» та інші. Вони представили свою діяльність та наявні вакансії. На «Форумі кар'єри» компанії також мали змогу провести презентацію для всіх зацікавлених. 

Важливим елементом форуму було те, що відвідувачі вільно могли поспілкуватись з працедавцями. Усі охочі змогли залишити свої резюме провідним компаніям міста та області, які мали змогу внести до своєї бази даних десятки кандидатів протягом тільки одного дня. Таким чином, компанії і в подальшому розглядають кандидатури спеціалістів, навіть якщо вакансія з’явилася вже після проведення «Форуму кар’єри».

Щодо працевлаштування, інспектори з кадрів ТОВ «ВЕТ Аутомотив Україне» повідомили, що наразі існує потреба працівників з логістики. Тут перевага надається вищій економічній освіті. Також існують вакансії інженерів-технологів, інженерів з планування якості, інженерів з якості, інженерів-електроніків з вищою технічною освітою.

«Ми пропонуємо вдало застосувати набуті знання, навики для молоді, ставши частиною нашої професійної команди», – підсумувала Катерина Романюк, представник компанії  «ВЕТ Аутомотив Україне».

За словами представників компанії, увага приділяється не лише комфортним умовам праці, але й дозвіллю молодого колективу. Не забувають і про підтримку громади, зокрема «ВЕТ Аутомотив» є одним з меценатів Виноградівської юнацької футбольної команди.

На сьогодні  W.E.T. - Automotive Systems з базовим центром у містечку Одельцгаузен, що неподалік від Мюнхену, відомий бренд із світовим ім’ям в галузі автомобільної та електронної промисловості. Представництва компанії знаходяться в Німеччині, Мексиці, Китаї, Мальті, Канаді, Техасі, Угорщині, Японії, Кореї. А з 2005 року W.E.T. - Automotive Systems має виробничі потужності на Закарпатті.

Сподіваємося, що цей захід допоможе молодим людям вирішити одне з найактуальніших на даний момент питань, працевлаштування, та дозволить їм знайти хорошу роботу, а випускникам шкіл після ознайомлення з вакансіями роботодавців віднайти вектор, затребуваний на ринку праці, а відповідно до нього підібрати і напрям навчання.

«Форум кар’єри» проводився за інформаційної підтримки Закарпатського обласного Центру зайнятості та Ужгородського національного університету.

Генеральні партнери: Вет Автомотив Україне, YAZAKI.

Партнери: JABIL, SAV Service, Сільпо, Епіцентр К, Фінанси і захист, Zepter International, приватна охоронна агенція «УЖ»

Медіа-партнери: Європейський медіа-центр, Єдине студентство, Cinema Hall.



За матеріалами: Новини сьогодні
28-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11472

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]