Головна » 2022 » Січень » 18 » Рівер Сіті – ЖК вашої мрії

Рівер Сіті – ЖК вашої мрії

рівер сіті жк

Мрієте про сучасну простору квартиру в затишному районі міста? Хочете прокинутися від звуків природи, а не шуму машин? Досить мріяти! Саме час купити квартиру в новобудові ЖК River City!

Розташування в зеленій зоні міста поблизу річки, розвинена інфраструктура і просторі кімнати – саме те, що потрібно для комфортного життя. А демократичні ціни від забудовника – як приємний бонус до початку нового життя в Рівер Сіті.

Про комплекс

Житловий комплекс від надійного забудовника «Інтергал-Буд» буде складатися із 6 будинків. Перша секція складається із трьох 16-поверхівок по 112 квартир кожна. Загальна площа земельної ділянки ЖК – понад 1,65 га.

На сайті ви можете контролювати хід будівництва і подивитися фотозвіт.

Переваги ЖК River City

  1. Сучасний дизайн будинку. Нам важливий не тільки максимальний комфорт майбутніх мешканців, але і естетичне задоволення, яке викликатиме будівля. Тому ми постаралися і спільно зі спеціалістами створили унікальний дизайн дому.
  2. Правильні планування – ще одна із причин, чому варто купити квартиру саме тут. Команда спеціалістів ретельно склали план квартир, аби зробити планування найбільш продуманими і зручними.
  3. Закрита територія житлового комплексу. Це один із рівнів безпеки для майбутніх мешканців. Також ми передбачаємо відеонагляд і цілодобову охорону, аби на території ЖК ви почувалися безпечно і спокійно.

Розташування

ЖК Рівер Сіті Житомир розташований по вулиці Тетерівській 9/2. Це затишна зелена зона міста зі спокійною атмосферою і чистим повітрям. Проте до центру жителям комплексу їхати всього 20 хвилин. Таке розташування робить його ідеальним місцем для тих, хто любить спокій, але не може відірватися від міста.

Неподалік від ЖК розташовані:

  • Навчальні заклади;

  • Лікарні, аптеки;

  • Ресторани, кафе та інші заклади харчування і відпочинку;

  • СТО.

Наявність таких установ робить життя у цьому ЖК особливо комфортним і дає багато можливостей. Наприклад, ви будете значно економити в часі на дорогу, адже все необхідне – у декількох десятках чи сотень метрів від вас.

Інфраструктура

Розвинена інфраструктура – ще одна вагома причина, купити майбутню оселю саме тут. На території ЖК River City розташовані:

  • Дитячі та спортивні майданчики;

  • Підземний та наземний паркінг;

  • Своя пляжна зона для жителів ЖК (за 50 м від будинку);

  • Зелена зона для відпочинку і барбекю.

рівер сіті жк

Ідеальне місце для сімейного життя! Для уточнення наявності квартир, цін, умов придбання та іншої інформації та інформації дзвоніть за номером, вказаним на сайті. З радістю відповімо на всі питання і допоможемо підібрати вам найкращу оселю. Інвестуйте в майбутнє правильно – купуйте сучасну комфортну квартиру в ЖК River City!


За матеріалами: Новини сьогодні
18-01-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1645

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]