Головна » 2023 » Березень » 17 » Роботу чотирьох аеропортів Німеччини порушено через попереджувальні страйки

Роботу чотирьох аеропортів Німеччини порушено через попереджувальні страйки

Через поновлення попереджувальних страйків у чотирьох німецьких аеропортах діють значні обмеження – йдеться про Дюссельдорф, Кельн, Штутгарт і Карлсруе. Про це повідомляє Tagesschau.

Попереджувальні страйки почалися в чотирьох аеропортах земель Північний Рейн-Вестфалія і Баден-Вюртемберг в рамках колективного трудового спору між федеральним і місцевим урядами.

Речник профспілки ver.di повідомив, що страйк стосується аеропортів у Дюссельдорфі, Кельні/Бонні, Штутгарті та Карлсруе/Баден-Бадені. Пасажирам слід очікувати затримок, скасувань та збільшення часу очікування.

За даними асоціації аеропортів ADV, від масових страйків постраждають понад 89 000 пасажирів - авіакомпанії скасували сотні рейсів. Аеропорти радять пасажирам перевіряти статус свого рейсу у авіакомпанії або туроператора до прибуття в аеропорт.

"У нас хороша явка, настрій налаштований рішуче", - сказав представник ver.di. Профспілка закликала вийти на вулицю працівників, які займаються перевіркою пасажирів, персоналу, товарів і вантажів, а також працівників державного сектору.

Тільки на початку тижня профспілка ver.di паралізувала роботу кількох північнонімецьких аеропортів в ході досі безуспішних колективних переговорів у державному секторі. Причиною цього стали переговори про оплату праці в галузі авіаційної безпеки та конфлікт щодо заробітної плати в державному секторі.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1280

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]