Головна » 2018 » Грудень » 25 » Розвінчав міфи про фашизм в Україні відомий ізраїльтянин

Розвінчав міфи про фашизм в Україні відомий ізраїльтянин

Відомий ізраїльтянин розвінчав міфи про фашизм в Україні

В українському суспільстві панують праві погляди, але без екстремізму

В Україні не розповсюджені маргінальні політичні течії, а якщо і є прихильники фашистських чи комуністичних ідей, то вони не мають серйозного впливу у суспільстві.

Таку заяву в інтерв’ю НАРОДНІЙ ПРАВДІ зробив колишній ізраїльський кадровий військовий, офіцер ЦАХАЛу, співзасновник Центру вивчення повстанських рухів в Україні, військовий інструктор в ГО “Українська Оборона” Ігаль Левін.

Ізраїльтянин таким чином розвінчує одну з загальноприйнятих у кремлівській пропаганді думок про велику кількість послідовників фашистських ідей в Україні.

“На мій погляд, в Україні існує тільки два політичних культурних вектора. Перший – лібералізм в широкому значенні: основні свободи, права людини тощо. Другий – консервативний”, – вважає фахівець.

“У цьому сенсі Україна – повністю права країна, але в Україні немає фашистів, соціалістів, комуністів. Є маргінали та субкультури, але я маю на увазі серйозні проекти, що володіють ресурсами, грошима, організаціями, які можуть створити контреліту”, – пояснює свою думку Левін.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-12-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1531

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]