Головна » 2016 » Травень » 13 » Румун на вантажівці через Закарпаття намагався перевести 100 тис. пачок цигарок

Румун на вантажівці через Закарпаття намагався перевести 100 тис. пачок цигарок

Масштабну спробу незаконного переміщення тютюнових виробів працівники Закарпатської митниці ДФС зупинили в пункті пропуску «Дяково».

Напередодні в ночі, на пункт пропуску в «червоний коридор», заїхав вантажний автомобіль «MAN» під керуванням громадянина Румунії. Транспортний засіб переміщувався без вантажу.

При усному опитуванні іноземець повідомив, що нічого забороненого до вивезення з митної території України та прихованого від митного контролю не переміщує.

В результаті здійснення поглибленого огляду транспортного засобу, працівники митниці виявили приховані від митного контролю тютюнові вироби без акцизних марок, торгової марки «MARBLE», загальною кількістю 101 000 пачок. Сигарети були приховані між переднім бортом напівпричепа та спеціально встановленою металевою стінкою.

В поясненні, яке надав громадянин Румунії, він зазначив, що виявлені сигарети не є його власністю, як вони опинилися в його авто йому не відомо.

Таким чином, громадянин Румунії намагався перемістити через митний кордон України товари з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки вилучено (вартість встановлюється), напівпричіп «SCHMITZ вартістю 113 874 грн також вилучено, інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1873

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]