Головна » 2014 » Липень » 6 » СБУ ліквідувала групу бойовиків, яка атакувала учасників АТО

СБУ ліквідувала групу бойовиків, яка атакувала учасників АТО

 Під час спецоперації у Слов’янському районі Донецької області СБУ ліквідувала групу бойовиків, яка здійснювала напади на військовослужбовців АТО та знищувала українську військову техніку. Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ. 

«Під час спецоперації затримано чотирьох членів цієї групи, які діяли у тилу сил АТО, її ватажка на прізвисько «Кочегар» – Невару Євгена Васильовича, 01.04.1967 року народження та Бистрицького Володимира Сергійовича, 12.01.1979 року народження на прізвисько «Архар». Протиправна діяльність злочинців високо оцінювалась кураторами з Російської Федерації: «Кочегар» та члени його групи отримували значні грошові винагороди за знищення українських силовиків та бойової техніки», – мовиться у повідомленні. 

За інформацією СБУ, «28 червня «Кочегар» та «Архар» за наказом Стрелкова (Гіркіна) нагороджені нагородами Російської Федерації – «Георгіївським хрестом ІV класу». Нагороди терористам вручав особисто «Стрелок» в приміщені свого штабу у Слов’янську». 

Під час спецоперації у бойовиків вилучені автомати, снайперська гвинтівка, реактивний протитанковий гранатомет, ручний протитанковий гранатомет, гранати, тепловізор, боєприпаси та вибухівка. 

Напередодні українські військові звільнили від бойовиків Краматорськ і Слов'янськ. Бойовики залишили також міста Дружківка та Костянтинівка Донецької області. 

За інформацією військових і очевидців, значна частина бойовиків втекла до Донецька та Луганська.
 


За матеріалами: Новини сьогодні
06-07-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11111

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]