Головна » 2019 » Червень » 20 » СБУ разом із прикордонниками затримали групу нелегалів - спецоперація на Закарпатті

СБУ разом із прикордонниками затримали групу нелегалів - спецоперація на Закарпатті

Спецоперація на Закарпатті: СБУ разом із прикордонниками затримали групу нелегалів

Затриманих іноземців доставлено у відділ прикордонної служби «Ужгород» для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до відповідальності.

Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці “Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон“.

“Сьогодні вночі за інформацією співробітників Служби Безпеки України військовослужбовці відділу «Ужгород» Чопського загону запобігли спробі незаконного перетину державного групою нелегалів.

Отримавши інформацію про рух невідомих у бік держрубежу, на місце події негайно прибула група реагування”, – йдеться у повідомленні.

Завдяки оперативній взаємодії зі співробітниками СБУ, правоохоронцям вдалось зупинити 3 громадян Пакистану, 2 громадян Індії та 1 громадянина Бангладеш на околиці села Барвінок Ужгородського району. Азіати у пошуках кращих умов життя намагались дістатися Євросоюзу в обхід пунктів пропуску. Вони не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу. Крім того, разом з нелегалами правоохоронці затримали двох наших співвітчизників, які можуть бути причетними до протиправної діяльності на державному кордоні.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-06-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1440

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]