Головна » 2014 » Квітень » 5 » СБУ затримала диверсантів, що планували захопити владу на Луганщині

СБУ затримала диверсантів, що планували захопити владу на Луганщині

Служба безпеки України затримала на Луганщині озброєну диверсійну групу з 15 осіб, яка планувала захопити з застосуванням зброї владу в області, передає "Інтерфакс-Україна".

"СБУ в Луганській області затримала та роззброїла глибоко законспіровану диверсійну групу. Група зловмисників планувала 10 квітня вчинити озброєне захоплення влади в Луганській області з залякуванням мирного населення і застосуванням зброї та вибухівки", - розповіли в прес-центрі СБУ в суботу.

За результатами масштабної спецоперації СБУ затримала 15 активних учасників диверсійної групи, вилучено 300 автоматів, один протитанковий гранатомет, п’ять пістолетів, пляшки з горючою сумішшю і значну кількість гладкоствольної та холодної зброї.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 113 (диверсія), 111 (державна зрада), повідомили в СБУ. Тривають затримання та обшуки в Луганську й семи районах області.

Зазначимо, у березні Служба безпеки України затримала 37-річного громадянина РФ, причетного до однієї з російських спецслужб. На сході України він створив збройну диверсійно-підривну групу для виконання спецзавдань для дестабілізації ситуації в державі.


 


За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11312

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]