Головна » 2015 » Червень » 21 » Серед спортсменів-інвалідів на Закарпатті відбувся фестиваль рибалок

Серед спортсменів-інвалідів на Закарпатті відбувся фестиваль рибалок

19-20 червня на базі Виноградівської благодійно-реабілітаційної спортивної організації інвалідів «Відродження» було проведено відкритий фестиваль рибалок серед спортсменів-інвалідів з вадами слуху та мови, зору, розумовими вадами та з ураженням опорно-рухового апарату.

  Організаторами змагань виступили Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового аппарату (голова Лизанець Олександр Михайлович), ЗОЦФКСІ «Інваспорт» (начальник Чегіль Андрій Андрійович) і Виноградівська благодійно-реабілітаційна спортивна організація інвалідів «Відродження»(голова Штаєгер Євген Євгенович).

 Тринадцятий за рахунком, цей захід зібрав біля п’ятидесяти учасників з більшості районів Закарпатської області. Найкращих результатів на фестивалі досягли рибалки зі Сваляви, Ужгорода і Мукачева.

  Крім того, завітали на захід керівники Михайлівецької районної ради Словацької асоціації інвалідів на чолі з Евою Хлодінковою.

  Голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату вельми задоволений цьогорічним фестом, бо він дає змогу не лише позмагатися, але й поспілкуватися, відпочити в приємній компанії рибалкам з різних регіонів країни.        Добре й те, каже Олександр, що традиційно фестиваль підтримують спонсори, які не відмовляються від підтримки інвалідів навіть в такі скрутні для української економіки часи.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11043

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]