Головна » 2021 » Червень » 30 » Смачна італійська піца

Смачна італійська піца

італійська піца

Перш ніж вибрати піцерію, яке проведіть власне дослідження ресторанів. Ви можете розпитати своїх друзів та родичів, чи знають вони про якісь хороші місця.

На додаток до цього, корисним може бути також читання онлайн-відгуків від минулих клієнтів. Для цього ви можете перевірити сторінки ресторану в соціальних мережах, відвідати їх веб-сайт або просто переглянути рейтинг Google My Business.

Переконайтеся, що піцерія автентична італійська

Один з перших пунктів, які слід врахувати, вибираючи італійський ресторан, - це справжність. Іншими словами, автентичний заклад повинен пропонувати їжу, виготовлену за італійською рецептурою.. А якщо ні, тоді взагалі відвідувати не варто.

Хоча мережі швидкого харчування зазвичай не фокусуються на справжності, замовити піцу у Львові, можна таки за італійською рецептурою

Відповідно до правил, запропонованих Associazione Verace Pizza Napoletana, справжнє неаполітанське тісто для піци складається з пшеничного борошна (типу 0 або 00, або суміші обох), натуральних неаполітанських дріжджів або пивних дріжджів, солі та води. Для належних результатів потрібно використовувати міцне борошно з високим вмістом білка (яке використовується для виготовлення хліба, а не для випічки). Тісто потрібно замішувати вручну або за допомогою низькошвидкісного міксера. Після підйому тісто потрібно формувати вручну без допомоги качалки або іншої машини, і товщина може бути не більше 3 міліметрів Піцу потрібно випікати протягом 60–90 секунд у дров’яній печі з температурою 485 ° C. Після приготування піцца повинна бути м’яка, еластична, ніжна і ароматна.

Все про італійську кухню

Що стосується меню, автентичні піцерії зазвичай подають лише італійські страви. Італійські страви - це середземноморська кухня, що складається з інгредієнтів, рецептів та технік приготування, розроблених на Італійському півострові з античності, а пізніше поширилася по всьому світу разом з хвилями італійської діаспори.

Суттєві зміни відбулися зквведенням картоплі, помідорів, стручкового перцю, кукурудзи та цукрових буряків. Італійська кухня відома своїм великим вибором страв, особливо між північчю та півднем Італії. Пропонується велика варіація смаків, ви легко можете замовити піцу з оригінальним смаком.

Характерною рисою італійської кухні є простота, оскільки багато страв мають лише від 2-ох до 4-ох основних інгредієнтів. Кулінари в основному покладаються на якість інгредієнтів, а не на складне приготування. Інгредієнти та страви залежать від регіону. Багато страв, що колись були регіональними, поширювалися з різними варіантами по всій країні.

Виникнувши в неаполітанській кухні, піца стала популярною у багатьох різних куточках світу, зазвичай заправлений томатним соусом, сиром (моцарелою) та різними начинками залежно від культури. З часу створення оригінальної піци еволюціонувало кілька інших видів піци. Замовити смачні види піци можна на La П'єц - https://www.lapiec-pizza.com.ua/. Їжа має чудовий смак, обстановка гарна, меню виглядає ідеальн,. Загалом, якщо ви шукаєте справжній італійський досвід, обов’язково замовте стіл у найкращому італійському ресторані міста!


За матеріалами: Новини сьогодні
30-06-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1584

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]