Головна » 2021 » Липень » 4 » Спальня в стилі лофт

Спальня в стилі лофт

спальня лофт

Спальня в стилі лофт

Лофт - це прекрасний варіант для оформлення унікального, зручного і довговічного інтер'єру в спальні. Це напрямок дизайну, де за допомогою грубої природності можна створити вільну і розкуту атмосферу. А це дуже важливо для відпочинку і сну. Спальню в стилі лофт оформити досить просто, але, незважаючи на це, все ж доведеться трішки попрацювати. До того ж в такій спальні не потрібна обробка, навіть можливо, в деяких місцях її і зовсім доведеться видалити, щоб оголити кладку з цегли. У той же час, завдяки сайту https://oakshop.com.ua/ не виникне труднощів з вибором меблів та ліжка, так як на ресурсі зібрано великий асортимент сучасної якісної продукції, що ідеально підходить до скандинавського та лофт стилів.

Природність і зручність стилю

Як вид дизайну, цей стиль утворився в 40-х роках минулого століття. Так як була значна потреба в квадратних метрах, було ухвалено рішення перебудувати складські та індустріальні порожні будівлі.

Цей стиль має деякі особливості. Їх відображення можна помітити в легкості і лаконізмі створюваної атмосфери.

Основні характеристики стилю

Давайте подивимося базові риси, властиві стилю лофт:

  • індустріальність. До рис лофту можна віднести грубу обробку, цегляну кладку, а також оголені інженерні комунікації;
  • масивні віконні прорізи і високі стелі. У маленьких квартирках також можливо відтворити цей стиль без великих віконних прорізів і промислових стель. Для цього можна скористатися великим дзеркалом, яке буде вивішено на одній зі стін, при цьому воно повинно повністю її закривати. Крім дзеркала, можна використовувати картину в стилі абстракціонізму або фреску. А ось висоту кімнати можна візуально підняти, якщо влаштувати багаторівневу стелю, яка буде підсвічуватися;
  • мінімалізм. Будь-який елемент в лофт повинен мати своє призначення. У спальні цього стилю меблів має бути мінімально, і краще, якщо вони зможуть виконувати якомога більше функцій;
  • декорування кімнати. Як декор для спальні можна вибрати безліч речей, наприклад, зношені плакати і металеві стелажі. Також там чудово будуть виглядати полки, зроблені своїми руками, і світильники;
  • вінтажні меблі. Якщо є старі меблі, то це просто чудово, так як вони відмінно впишуться в загальну стилістику спальні. Також при потребі всі необхідні меблі і не лише для спальні ви зможете підібрати за допомогою інтернет-магазину "OakShop".

Окремо варто поговорити про ліжка. В онлайн-магазині "OakShop" ви зможете підібрати собі ложе, яке відмінно впишеться в стиль.

Планування кімнати

Звичайно, найкраще цей стиль виглядає в кімнатах значних розмірів. Але для спальні не потрібно занадто багато місця, так що її можна об'єднати з іншими кімнатами, наприклад, вітальнею, кухнею і навіть санвузлом. Але в такому випадку необхідно зону спальні відгородити фальш-перегородкою з непрозорих матеріалів. Для цього підійде ширма або штори.

Строгість лофту в спальні необхідно пом'якшити. Робиться це досить просто - потрібно лише внести в інтер'єр строкаті забарвлення та різні предмети текстилю.

спальня лофт

Центром кожної спальні є ліжко. У цьому стилі його необхідно поставити посередині кімнати. Ліжко з довгою конструкцією можна прикрасити куванням або заклепками, а також добре, якщо воно буде зроблено з грубих невідшліфованих і нелакованих дощок. Також можна вибрати ліжко платформу з низькою посадкою або ліжка-горища, завдяки їм, можна зберегти місце в приміщенні. Цей варіант просто незамінний в маленьких квартирах.

Цей стиль підходить для впевнених в собі людей, та й до того ж він підійде для творчих особистостей.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-07-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1555

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]