Головна » 2022 » Квітень » 6 » Стала відома кінцева дата кредитних канікул за кредитними картками

Стала відома кінцева дата кредитних канікул за кредитними картками

кредитні канікули

У банку нагадали, що під час цього особливого режиму обслуговування клієнту надаються пільгові умови, за яких тимчасово скасовується правило обов’язкового внесення на рахунок мінімального платежу. Кредитні канікули означають, що банк не штрафує за прострочені платежі.

Сьогодні це особливо актуально у зв’язку з війною, оскільки багато клієнтів фінкомпанії втратили свій дохід. Таким чином, пільгові умови діятимуть до 1 червня. На додаток до канікул, у березні ПриватБанк встановив кредитну ставку 0,001%, практично зробивши користування кредитними коштами безплатним.

Водночас у ПриватБанку закликали за можливості погашати заборгованість, адже в поточних умовах дуже важливо, щоб найбільший вітчизняний банк продовжував функціонувати. У банку також запевнили, що не знімають із себе відповідальності за безпеку та доступ клієнтів до депозитів.

У пресслужбі зазначають, що з 1 квітня було частково відновлено деякі тарифи, при цьому умови стали навіть дещо вигіднішими. Так, зараз встановлено пільговий розмір кредитної ставки на рівні 1,7%, що вдвічі менше, ніж до війни. Відсотки нараховуватимуться і в травні, але до 1 червня за кредитними канікулами погашення платежу не буде обов’язковим.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-04-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1455

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]