Головна » 2013 » Березень » 29 » Студенти побудували вертоліт на сонячній енергії. ВІДЕО

Студенти побудували вертоліт на сонячній енергії. ВІДЕО

  Студенти побудували вертоліт на сонячній енергії

Команда майстрів-студентів з Лондонського університету Королеви Марії сподівається створити перший у світі фотоелектричний мульти-гелікоптер. Solarcopter - цей пристрій являє собою вертоліт на сонячній енергії з дистанційним управлінням, призначений для багатоцільового застосування.

Самий перший прототип Solarcopter був спроектований, щоб літати виключно на енергії, що виробляється фотоелектричними панелями, але за допомогою резервної батареї, яка використовується, коли панель не може забезпечити необхідну потужність, щоб утримати вертоліт в повітрі. Наприклад, у похмуру погоду.

З тих пір, студенти змогли поліпшити свою модель, щоб вона могла літати, злітати і парити без необхідності резервного акумулятора. За нинішньої конструкції вертоліт буде літати до тих пір, поки сонце світить, як вважають його розробники.

Весь процес розробки був тривалим, оскільки більшість з частин Solarcopter були створені шляхом ручної роботи, і молоді люди навіть розробили свій власний комп'ютерний симулятор для тестування. Команда провела великі експериментальні випробування для того, щоб максимально використовувати потенціал моделі.

Студенти в цей час працюють над зміною дизайну з надією на подальше підвищення характеристик прототипу для додавання камер, GPS-системи та інших корисних компонентів, які могли б допомогти при виконанні різних дій.

За матеріалами: Новини сьогодні
29-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11435

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]