Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Світ побачив путівник "Тячівщина туристична"

Світ побачив путівник "Тячівщина туристична"

Путівник видано за сприяння Тячівської районної державної адміністрації, зокрема, відділу зовнішньо - економічних зв’язків, інвестицій, туризму та рекреацій управління економічного розвитку і торгівлі.

Даний проект розроблений з метою популяризації туристичної сфери району. Кожен, хто бажає приїхати на Тячівщину, знайде у путівнику вичерпну інформацію про місця та об’єкти туристичної зацікавленості, а також історичну довідку про заснування того чи іншого населеного пункту.
У путівнику представлено 8 туристичних маршрутів. А саме: «Селище Ясіня – Синевирське озеро» (пішохідний), «Село Колочава – м.Рахів» (пішохідний), селище Усть – Чорна – туркомплекс Драгобрат (пішохідний), селище Усть – Чорна – перевал Легіонів (пішохідний), селище Усть – Чорна – гора Попадя (автомобільний), музеями Тячівщини ( автомобільний), селище Усть – Чорна – озеро Герешаска ( автомобільний ), сплав річною Тисою (водний).
Для прикладу, туристичний маршрут «Музеями Тячівщини» запрошує відвідати етнографічний - музей в селі Біловарці, краєзнавчий - в с. Терново, приватний - «Сріберна земля» у Грушові та історичний музей Солокопалень у селищі Солотвино.
Захоплюючим для туристів може стати спелеомаршрут – мандрівка Карпатським біосферним заповідником. Цікавою щодо вивчення сучасного підземного стоку, гідрології району, а також інтенсивності його картування є шахта Дружба. На сьогодні ця печера, що знаходиться на висоті близько 500 м, є принадою Українських Карпат та улюбленим видом активного відпочинку.
Як зазначає заступник голови Тячівської РДА Василь Буга, на сьогодні туристична галузь визначена пріоритетним напрямком діяльності району та важливим чинником створенням додаткових робочих місць. На території району діє чимало санаторно-курортних, туристично – рекреаційних закладів та господарств готельного типу, які готові радо прийняти на відпочинок цінителів первозданної краси Карпатського краю.
Тож щиро запрошуємо на Тячівщину!
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

За матеріалами: Новини сьогодні
28-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11407

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]